spot_img

Lekker eten in de tuin met een goed gedekte tafel

De zomer is de perfecte tijd om buiten te entertainen met een tuindiner. Het warmere weer en de langere dagen maken het ideaal voor een bijeenkomst in de buitenlucht met vrienden. Hier zijn enkele tips voor het plannen en uitvoeren van het perfecte zomerse tuindiner.

Warmer weer en langere zomerdagen zijn ideaal 

Een van de beste dingen van de zomer is dat je meer tijd buiten kunt doorbrengen en kunt genieten van het mooie weer. Een geweldige manier om dit te doen is door vrienden uit te nodigen voor een tuindiner. Een belangrijk ding om op te letten bij het organiseren van een feest als dit is het dekken van de eettafel. Zorg er eerst voor dat je voldoende zitplaatsen hebt voor iedereen die is uitgenodigd. Je wilt niet dat iemand blijft staan!

Plannen en uitvoeren van een diner

Als u van plan bent om in uw tuin te dineren, of het nu met familie, vrienden of collega's is, zijn er weinig aspecten waarmee u rekening moet houden voordat u de barbecue aansteekt. Het eerste is natuurlijk de tafel zelf. Je hebt een tafel nodig die groot genoeg is om al je gasten comfortabel te laten passen en ze ook gemakkelijk te laten bewegen. Zorg ervoor dat je goede outdoor stof hebt, zoals gecoat tafellinnen. Als je nog niet zo'n tafel in je tuin hebt staan, is lenen of huren misschien een goed idee.

Doe inspiratie op voor het menu

Als je buiten een etentje organiseert, is een van de beste manieren om de sfeer te bepalen het creëren van een mooie tafelsetting. Dit kan worden bereikt door inspiratie voor uw menu te halen uit seizoensfruit en -groenten. Door groenten en fruit van het seizoen te gebruiken, kun je gerechten maken die zowel gezond als smaakvol zijn. Bovendien zullen uw gasten het waarderen dat ze kunnen genieten van verse producten die lokaal worden geproduceerd. Seizoensfruit en -groenten zijn te vinden op boerenmarkten of zelfs in je eigen achtertuin. Dus wees creatief met je menuplanning en laat je inspireren door het seizoen!

Profiteer van het daglicht door het etentje rond zonsondergang te plannen

Profiteren van het daglicht door het etentje rond zonsondergang te plannen, is een geweldige manier om van het buitenleven te genieten en een romantische avond te hebben. Als u van plan bent een etentje in uw tuin te houden, zijn er een paar dingen die u moet doen om ervoor te zorgen dat het perfect is. Kies eerst verstandig uw menu. Je wilt iets dat relatief snel klaar is, zodat je niet de hele nacht in de keuken staat. Ten tweede, dek je tafel met verse bloemen en kaarsen voor sfeer. Ten derde, zorg ervoor dat je genoeg zitplaatsen hebt voor iedereen die aanwezig zal zijn.

spot_img

Uitgelicht

Gerelateerde berichten