spot_img

Mooie boomverlichting voor in de tuin

De afgelopen maanden stonden voor mijn vrouw en mij in het teken van verbouwen. We hebben een nieuw huis gekocht en daar moest van alles aan gebeuren. Van de zolder tot aan de woonkamer en van de voortuin tot de achtertuin; letterlijk alles hebben we aan laten pakken. Om je een beetje een beeld te geven van zo'n verbouwing en de manier waarop wij dit hebben aangepakt deel ik een aantal tips en leuke ideeën. Mogelijk dat je hier zelf wat aan hebt op het moment dat je zelf ook zo'n verbouwing gaat starten.

Begin met een goed plan

Het succes van een traject valt of staat met een gedegen planning. Breng eerst in kaart wat er allemaal dient te gebeuren. Denk hierbij aan de lange termijn. Wil je bijvoorbeeld ooit een aanbouw laten maken? Kies je voor een grote dakkapel? Hoe denk je dat de keuken er over een paar jaar uit zou moeten zien? Heb je een kinderwerns en dienen daar slaapkamers voor gemaakt te worden? Al dat soort vragen zijn belangrijk om te beantwoorden voordat je aan de slag gaat met het verbouwen zelf. Door hier rekening mee te houden weet je zeker dat de woning geschikt is voor de groei in de komende jaren. 

Knap alles op zoals jij dat wil en breng sfeer aan

Mijn vrouw en ik houden heel erg van sfeer. Zo hebben we het inmiddels echt gezellig gemaakt bij ons binnen en buiten huis. Binnen hebben we gekozen voor rustige landelijke kleuren en veel kaarsen en mooie lampen. Maar ook buiten hebben we goed nagedacht. Zo hebben we een mooie nieuwe schuur laten maken waar al onze spullen in passen. Ideaal voor onze kinderen en alle spullen die daarbij komen kijken. Verder hebben we de tuin helemaal opgeknapt volgens onze eigen ideeën. We hebben bijvoorbeeld leuke boomverlichting aangebracht waardoor onze tuin er ook in het donker mooi uitziet. Dit hebben we besteld bij Globalmlights.nl 

Met deze verlichting hebben we een tuin waar we al lange tijd van droomden. De boomverlichting is te bedienen met een handige schakelaar waardoor we het licht van binnen uit aan kunnen zetten. Dat is makkelijk wanneer je geen zin hebt om de tuin in te gaan, bijvoorbeeld wanneer het koud is of als het regent. 

Oriënteer je online en bekijk alle verschillende mogelijkheden. Dat is handig, leuk en scheelt ook nog eens een hoop tijd als je het vergelijkt met de vele winkelbezoeken die je anders had af moeten leggen. 

spot_img

Uitgelicht

Gerelateerde berichten