spot_img

Plagen en ook insecten also

In de zomerperiode vliegen wespen, bijen en ook muggen om onze oren. En dat maakt je in sommige gevallen gek. Veel mensen zijn bang en wespen vanwege het feit dat hun angel extreem ondraaglijk kan zijn. Vooral als je een hekel hebt aan een wespensteek of een bij die pijn doet, kan dit je rages belemmeren. De meeste wespen zie je in de maand augustus. En ook specifiek in de mix met gezellige temperaturen en ook de zon kan het lastig zijn om op een balkon te genieten van iets te eten of te consumeren. We moeten niet alleen goed voor wespen zorgen, maar ook andere plagen zullen in de lente voorkomen.

Insecten

De lente wordt vaak gezien als een nieuw begin. Een aantal parasieten ontdekt dit moment van het jaar als een goed begin om uw huis of dienst lastig te vallen. Gebruikelijke insecten in het voorjaar: kledingmotten, duiven en ook kakkerlakken. Toch kom je niet alleen in het voorjaar splinternieuwe insecten tegen. U bent echter niet de enige die geniet van de lange dagen en het gezellige weer. Een handvol parasieten waarderen je tijdens de zomermaanden. Gebruikelijke parasieten in het zomerseizoen: Muggen, Mieren, Kakkerlakken, Vliegen en zoals vermeld over wespen, bijen en hommels. Zorg ervoor dat je een hor voor je open raam hebt, zodat je geen last hebt van al deze insecten in je ruimte.

Ratten en muizen

Insecten zijn natuurlijk buitengewoon frustrerend. Toch zijn ratten en ook muizen voor sommige individuen nog erger. De meest cruciale richtlijn bij het reguleren van muizen is om geen voedsel in de buurt te laten! Laat ook geen volle vuilniszakken buiten staan, want voordat je het herkent zit er al een rat aan te knagen. Vogelzaad, honden- en kattenvoer kan zowel ratten als muizen binnenhalen. Ruim het voedsel op en zorg er ook voor dat het op de juiste manier wordt bewaard. Zorg er ook voor dat uw tuin en oprit schoon zijn. Hierdoor krijgen zowel ratten als computermuizen niet de kans om zich in oude bladeren of andere randen te verstoppen. Computermuizen zijn zo flexibel dat ze via een scheurtje van 5 millimeter kunnen kruipen. Zorg er daarom voor dat alle scheuren en gaten dicht zijn. Doe dit bij voorkeur met staalwol om te zorgen dat muizen er niet door kunnen knagen. Als een muis er echt voor gezorgd heeft om erin te knijpen, moet hij er onmiddellijk zijn om muizen te elimineren om de computermuis op een veilige manier te vangen of te bestrijden.

spot_img

Uitgelicht

Gerelateerde berichten