spot_img

Zo houd je je vloer altijd proper

Je kent het wel en je hebt je er vast ook al erg aan geërgerd. Nog maar pas heb je de hele vloer geboend of daar komt al iemand met vuile en natte schoenen binnen gelopen; kun je weer helemaal opnieuw beginnen. Misschien heb je al wel eens een dweil aan de deur gelegd, maar die blijft natuurlijk niet goed liggen of misschien heb je wel al de regel ingevoerd dat schoenen uit moeten bij het binnenkomen? Weinig doeltreffend. Gelukkig bestaat er een veel betere oplossing die ook echt werkt.

Schoonloopmatten zorgen voor een perfecte oplossing

Telkens je schoenen uittrekken als je je woning binnenkomt, is vaak een goede gewoonte die je niet lang kunt volhouden. Je bent gehaast en moet snel nog even iets nemen, de kinderen rennen binnen en buiten en je wil niet aan je bezoek vragen om hun schoenen netjes aan de deur achter te laten. Door gebruik te maken van schoonloopmatten op maat hoeft dit gelukkig ook allemaal niet meer. Zelfs op regenachtige dagen of als er modder op straat ligt, is het mogelijk om in enkele seconden de onderkant van de schoenen volledig proper en droog te krijgen. Na gebruik even de mat uitkloppen of stofzuigen en je haalt er het vuil zo terug uit.

De ene schoonloopmat is de andere niet  

Als je op zoek gaat naar een schoonloopmat zal je snel merken dat je in veel gevallen de keuze hebt die ofwel goed vocht opnemen ofwel doeltreffend vuil verwijderen. Op die manier ben je natuurlijk nog geen stap verder om je woning proper te houden. Dan ga je beter op zoek naar een mat die beide moeiteloos combineert. Door een combinatie van harde en zachte vezels krijg je de beste resultaten voor propere, droge schoenen! 

Waar moet je op letten bij de aankoop?

Schoonloopmatten bestaan in verschillende kleuren en kun je volledig op maat laten maken. We hoeven je niet te vertellen dat je er zo voor kunt zorgen dat je nieuwe mat perfect bij je woning past en geen storende factor vormt bij het binnenkomen. Zo zal een mat voor aan de voordeur bijvoorbeeld een stuk kleiner zijn dan een mat aan de schuifdeur die uitkomt op de tuin. Door het op maat laten maken van de mat, past die altijd. Wist je trouwens dat er ook een rubbermat bestaat die als opvulmat kan dienen? Ideaal als je bijvoorbeeld over een kruipkelder beschikt. Deze mat kan op elke vloer gelegd worden en compenseert zo moeiteloos het hoogteverschil zonder afbreuk te doen aan het uitzicht van je vloer. 

spot_img

Uitgelicht

Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde berichten