spot_img

Welke bouwschoppen voor welk gebruik?

Shovels bouwen zijn makers die meestal worden gebruikt voor bouw- en constructiewerkzaamheden. Ze zijn echter verkrijgbaar in verschillende soorten, afhankelijk van het gebruik dat u ervan wilt maken. Diverse merken bieden krachtige en ook veelzijdige bouwschoppen aan. Als voorbeeld kunt u de Schäffer-shovels selecteren, die in de omgeving bekend staan ​​om hun verfijnde producten.

Schoppen op koers

Spiderladers zijn gemaakt voor zwaar werk en worden doorgaans gebruikt in de mijnbouw. Deze bouwgraafmachines gebruiken hydraulische apparaten voor hun procedure. Dit stelt hen in staat om forse tonnen (puin) op te tillen en ook om de grond te graven. Dankzij de rupsbanden kunnen de graafmachines over ruw oppervlak en zelfs heuvelachtig oppervlak onderhandelen. Bovendien kan de machine zonder risico heuvels beklimmen, waarbij van tevoren rekening wordt gehouden met het hoogteverschil van de helling. Rupsgraafmachines zijn langzamer dan gerolde graafmachines, maar ze zijn een stuk stabieler en stellen u in staat om op een evenwichtige manier te werken. U kunt kiezen voor de Schäffer-shovels, dit zijn hoogwaardige apparatuur. U moet echter letten op de grondsoort voordat u de spintractor gebruikt. Als de grond te kwetsbaar is, is deze graafmachine niet geschikt en moet u ook het ontwerp met wielen gebruiken.

Mobiele graafmachines

Als je te maken hebt met breekbaar vuil, zijn de bandenscheppen ideaal. Deze apparatuur is optimaal als u meerdere ritten moet maken, omdat ze zowel mobieler als veel sneller zijn. Het is een zeer wendbaar materieel dat u op het terrein zal vergezellen voor tal van interventies. U kunt kiezen uit de fascinerende uitvoeringen van Schäffer-laders. U moet echter weten dat de opgerolde schop mogelijk de installatie van stabilisatoren vereist om het kantelgevaar te verminderen. Bovendien kan een mes aan het frame worden bevestigd voor meer veiligheid en om een ​​oppervlak waterpas te maken of openingen te snijden.

Lange array-kicks

Shovels met een lange reach hebben een veel langere giek en arm dan standaardgraafmachines. Ze worden meestal gebruikt om naar harde of afgelegen gebieden te gaan. De uitschuifbare giek van een graafmachine met groot bereik kan een afmeting van 27 meter of zelfs meer bereiken wanneer deze wordt losgelaten. Deze bouw- en constructieschoppen worden over het algemeen gebruikt om met raamwerken achter een waterlichaam te werken. Welke graafmachine u ook nodig heeft, ze garanderen dat u veel werk snel en ook gemakkelijk kunt uitvoeren.

spot_img

Uitgelicht

Gerelateerde berichten