spot_img

Wat voor soort Funko Poppen zijn er

Misschien heb je er de laatste tijd wel eens van gehoord of heb je ze langs zien komen. Ze worden namelijk steeds populairder, we hebben het hier over de Funko Pop. Een Funko Pop is een pop van een verzamelfiguur die meestal een relatief groot hoofd heeft. Deze poppen zijn er voornamelijk om te verzamelen, je kan ze ergens tentoonstellen of ermee spelen. Echter onderscheiden Funko Poppen zich vaak van normale poppen door de vele details. De Funko Poppen hebben vaak meer details in de kleuren, denk bijvoorbeeld aan schaduwranden, bloedspetters, sieraden of knopen op een jas. Het leuke van Funko Poppen is dat je ze vaak kan verzamelen van al je favoriete superhelden of stripfiguren. Zo kan je bijvoorbeeld een Funko Pop Spiderman kopen. De Spiderman Funko Poppen zijn er in verschillende varianten, zo kan je kiezen voor een film variant van spiderman of juist voor een klassieke Marvel uitvoering. Ook hebben verschillende poppen verschillende houdingen, zo kan je meerdere Funko Poppen van Spiderman aan je verzameling toevoegen zodat het een mooi geheel wordt. 

 

Een Disney Funko Pop

Ook is het heel erg leuk om een Funko Pop cadeau te geven aan iemand die jarig is of als je gewoon een cadeautje wil geven. Vooral als je weet dat iemand fan is van een bepaald thema of een serie. Dan kan je een Funko Pop cadeau geven die het begin van hun verzameling kan zijn, of juist hun verzameling kan aanvullen. Zo heb je bijvoorbeeld een hele hoop verschillende Star Wars, Harry Potter en Disney Funko Poppen die je kan kopen online. Wanneer je op zoek bent naar een Disney funko pop heb je een heel groot assortiment om tussen te kiezen. Zo heb je Stitch, Peter Pan, Donald Duck, Captain Hook, Geppetto, Mickey Mouse en nog veel meer karakters van Disney. Veel mensen hebben wel een herinnering aan een karakter van Disney, waardoor het heel leuk kan zijn om doormiddel van een Funko Pop deze herinnering weer op te roepen. 

 

Verschillende manieren van verzamelen

Voor bijna elke fan is er wel een bijpassende Funko Pop te vinden. Of je nou jong of oud bent, of je er mee wil gaan spelen of het juist ergens neerzetten. In alle gevallen kan een Funko Pop heel erg leuk zijn om cadeau te geven of cadeau te krijgen. Er zijn verder ook nog echte collector items, deze poppen kunnen van waarde veranderen. Maar dit is voor de meeste mensen niet de hoofdreden om een Funko Pop te kopen, meestal zijn het de verzameling of de herinneringen die het oproepen die het leuk maken om een Funko Pop te hebben.  

spot_img

Uitgelicht

Gerelateerde berichten